Operatorii de pe piata autohtona au intrat in febra modificarii tarifelor, a lansarii de noi servicii si a extinderii celor existente

Orange Romania a anuntat, ieri, extinderea acoperirii EDGE in toate cele 41 de resedinte de judet si in statiunile de pe litoralul Marii Negre. Rata de penetrare a EDGE este acum, conform Orange, de aproximativ 40% din populatia Romaniei.

Sectiunea de servicii video a companiei ofera clientilor posibilitatea de a vedea pe telefonul mobil trei posturi de televiziune in direct (PRO TV International, N24 si Minimax), emisiuni TV inregistrate, concerte si meciuri de fotbal in direct, clipuri in timp near-live din UEFA Champions League si Divizia A sau stiri.

Servicii noi la Connex

Pina la sfirsitul acestui an operatorul de telefonie mobila Connex Vodafone va lansa pe piata romaneasca Vodafone Passport, pentru romanii care calatoresc in strainatate (un serviciu care le permite accesul prin reteaua internationala Vodafone la tarife preferentiale), dar si Vodafone Simply, pentru oamenii care vor telefoane simple, cu care sa trimita un SMS, o imagine sau sa dea un telefon.

Se va lansa si Vodafone Play, cu acces la Internet si servicii media pe telefon, dar si cartela Mobile Connect de acces la Internet wireless, care permite o viteza foarte de mare de download si de upload. Intentia Vodafone este ca viteza de upload, care este acum de 64 de kilobiti pe secunda, sa ajunga egala cu cea de download. Vodafone va lansa si o serie de servicii dedicate exclusiv IMM-urilor (spre exemplu, pachetul 3G MultiOffice) si imbogateste oferta de telefoane pentru 3G cu inca noua modele.

Zapp si-a modificat tarifele

Zapp a anuntat, recent, lansarea abonamentului Zapp Talk Free, care ofera convorbiri gratuite in retea, precum si o modificare a structurii tarifare pentru convorbirile in celelalte retele, respectiv apeluri la tarife standard ale altor retele nationale, fixe sau mobile.

Zapp Talk Free este disponibil in doua variante: Zapp Talk Free 600 si Zapp Talk Free 1000. Primul costa 4 dolari/luna (plus TVA), si include 600 de minute de convorbiri gratuite in retea, ce pot fi utilizate de luni pina vineri, intre orele 21.00-8.00, precum si simbata si duminica, indiferent de ora. Zapp Talk Free 1000 include 1.000 de minute de convorbiri gratuite cu orice numar din reteaua Zapp, indiferent de ora sau zi, pentru un abonament lunar de 8 dolari (plus TVA).

In plus, abonatii Zapp Talk Free platesc 0,14 dolari/minut, pentru toate apelurile catre o "retea GSM favorita", precum si pentru apelurile catre Romtelecom, RDS, Astral, Dial Telecom, Radiocom (SNR). Apelurile catre restul retelelor nationale sint tarifate cu 0,19 dolari/minut, iar apelurile aditionale in reteaua Zapp, cu 0,09 dolari/minut.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.