Romtelecom va avea 150.000 de clienti de Internet de banda larga pana la sfarsitul anului, a estimat marti, director executiv comercial Romtelecom, Pieter Bakker, in conferinta de presa de la CISCO EXPO

"Romtelecom evolueaza in directia dorita, aceea de a deveni lider pe fiecare piata pe care intra. Avem in acest moment 10.000 de clienti pentru conexiuni de Internet de banda garantata si peste 40.000 de clienti pentru Internetul furnizat prin tehnologia ADSL. Cererea continua sa creasca si modernizam reteaua pentru a putea raspunde solicitarilor clientilor. Estimam ca pana la sfarsitul anului 2006 vom avea 150.000 clienti pentru Internet de banda larga," a spus Pieter Bakker.

Directorul executiv comercial al Romtelecom a precizat totodata ca se asteapta ca, pana la sfarsitul anului 2007, Romtelecom sa aiba 500-600.000 clienti pentru Internet broadband.

In acest moment, Romtelecom ofera clientilor trei produse de acces Internet de banda larga care folosesc tehnologia ADSL (ADSL Express si ClickNet Express) si un produs de acces dedicat, cu banda garantata (IpFIX). Compania a implementat o retea nationala CISCO IP MPLS pentru serviciile de date care acopera in acest moment 76 orase, dar se va extinde la 90, si care permite servicii de cea mai buna calitate, cu un nivel ridicat de disponibilitate.

In perioada urmatoare, compania va face cunoscute noi oferte de pachete de servicii integrate de date si voce, precum si in zona de furnizare de continut.

Toti participantii la conferinta Cisco, care se desfasoara pe 11 si 12 aprilie, vor beneficia din partea Romtelecom, de posbilitatea de a testa gratuit, timp de trei luni, serviciul ADSL Express (2 Mbps).

La conferinta de presa de marti au mai participat din partea CISCO, Bogdan Constantinescu, Country Manager, iar din partea Romtelecom, Vasile Voicu, Director pentru servicii Internet si date si Paul Renaud, Director Marketing.


Despre autor:

Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.