Societatea de Asigurare Wiener Stadtische Allgemeine Versicherung AG, actionar majoritar al Societatii de Asigurare - Reasigurare UNITA, a comunicat decizia de a schimba doi dintre membrii Consiliului de Administratie. Dan Odobescu, care a ocupat pana in prezent functia de presedinte al Consiliului de Administratie, va prelua in urma interesului exprimat, noi responsabilitati in cadrul Vienna Insurance Group. Acesta va fi inlocuit de Iulian Dumitru, care a ocupat pana in prezent functia de director general adjunct al societatii Omniasig.

Iar Daniel Stan, membru in Consiliul de Administratie, va fi inlocuit de Mircea Arsene, director al Sucursalei Omniasig Iasi. Prin aceste schimbari la nivelul conducerii, Vienna Insurance Group vizeaza, in cadrul strategiei multibrand adoptata, consolidarea pe piata a pozitiei detinuta de Societatea de Asigurare - Reasigurare UNITA. Vienna Insurance Group detine in Romania Societatile de Asigurare - Reasigurare Omniasig (din anul 2005), UNITA si AGRAS si reprezinta unul dintre liderii pietei de profil.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.