Pipera Office Building, un nou imobil de clasa A destinat birourilor si/sau spatiilor comerciale, reprezentand o investitie de circa doua milioane de euro, se afla in executie in zona Pipera. Amplasat intr-o arie cu dezvoltare exploziva si in compania birourilor si show-room-urilor unor multinationale cu vechime in Romania, imobilul se plaseaza astfel in zona de interes a companiilor de renume.

Cladirea promovata de compania Regatta este structurata pe parter si patru etaje, oferind o suprafata utila de 2,062 mp si o suprafata construita de 2,400 mp. Etajele sunt constituite fiecare din: open space (compartimentabil la cerere), circulatii verticale, grupuri sanitare, rest-room si tea-room amenajate.Gradul mare de iluminare naturala, inaltimea libera de 2,7 m a fiecarui nivel (3,2 m/nivel inaltime totala) impreuna cu controlul cilimatic sofisticat asigura conditii perfecte pentru o atmosfera de lucru destinsa si productiva. 20 de locuri de parcare vor fi puse la dispozitie in incinta (cu posibilitatea altor 20 de locuri in exterior). Imobilul este disponibil incepand cu octombrie 2006.

Lucrarile de constructie declansate in octombrie 2005 vor fi finalizate in octombrie 2006. Proiectantul general Tectonic (Smart OB, Novoparc, Floreasca Tower-Oracle, etc) si antreprenorul general Prefabricate Nord (Batistei OB, Vasile Lascar OB, etc) realizeaza cu profesionalism un produs de indubitabila calitate. Executat pe structura de beton armat si pereti cortina opaci si transparenti, acest imobil de biroruri include elemente speciale precum combinatia intre ochiurile mobile ale tamplariei exterioare si climatizarea cu aport de aer proaspat ( max 30%), combinatie care contribuie la confortul sporit al utilizatorilor.

O alta caracteristica deosebita o constituie flexibilitatea cladirii in ceea ce priveste optiunile de compartimentare, acest fapt fiind asigurat si de proportiile echilibrate in plan ale acesteia :cca 16mX30m. Scara interioara suplimentara ampla si deschisa care leaga parterul de primul etaj permite celor doua nivele sa poata fi folosite independent ca spatiu de lucru cu publicul/comercial. Oricare ar fi optiunea de exploatare, receptia imobilului, generoasa ca suprafata si cu inaltimea de cca 7m, va produce o impresie puternica vizitatorului chiar de la intrare.

In afara celor mentionate mai sus, imobilul se mai remarca prin accesul facil la mijloacele de transport in comun, retele de telefonie clasice, dar si retele de voce/date prin fibra optica. Pipera Office Building este cea mai apropiata cladire de birouri din zona sa de Bucurestiul propriu zis, fiind amplasata chiar la limita dintre teritoriul sectorului 1 si teritoriul orasului Voluntari. Astfel amplasamentul ofera o pozitionare excelenta cu cel mai scurt parcurs din centrul orasului la imobil.


Despre autor:

Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.