Un nou ansamblu rezidential se va construi in Bucuresti. Pentru construirea a zece blocuri se vor investi aproximativ 60 de milioane de euro

Cererea de apartamente de pe piata determina un interes crescut din partea dezvoltatorilor de proiecte imobiliare. Compania Rom Canada va incepe in acest an constructia unui complex rezidential format din zece blocuri in Bucuresti, in cartierul Militari, conform directorului general al firmei, Anton Lax Asher, citat de agentia MEDIAFAX. Complexul West Park va include 490 de apartamente, cu suprafete cuprinse intre 70 si 105 metri patrati si va fi amplasat in cartierul Militari. "Avem deja autorizatia de constructie si am construit pe teren un showroom care contine si birourile fimei. In data de 6 aprilie se va face lansarea proiectului si vom incepe vinzarile. Constructia va incepe in citeva saptamini", a precizat Asher.

Preturi de la 70.000 de euro

Proiectul cuprinde o serie de facilitati precum piscina, sala de fitness, gradinita si parc cu locuri de joaca pentru copii, parcare de suprafata si subterana. Apartamentele vor fi dotate cu gresie, faianta, geamuri termopan, parchet, centrala termica, cu monitor in fiecare apartament, instalatie pentru masina de spalat, aer conditionat. Preturile apartamentelor vor fi intre 70.000 si 103.000 de euro, la care se adauga TVA. Oficialii companiei spun ca nu se vor opri aici. "Vom investi in Romania circa 200 de milioane de euro in urmatorii ani, pentru dezvoltarea mai multor proiecte imobiliare. Avem in plan construirea unui cartier rezidential in Ploiesti, cu 180 de apartamente, dar si alte proiecte", a spus Asher.

Compania cu capital romano-canadian a fost infiintata in cursul acestui an, printre membrii fondatori fiind Moshe Charash si Anton Lax Asher. Moshe Charash este directorul general al companiei imobiliare israeliene Gemolab Real Estate Development Ltd, partenera a grupului Gemolab Group. Gemolab Real Estate a fost infiintata in anul 1982 si in acest timp a participat la realizarea unor tranzactii importante de pe piata imobiliara din Israel.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.