Omul de afaceri Ion Radulea, cel care controleaza firma River Invest si platforma Semanatoarea, va dezvolta un proiect rezidential de 700 de milioane de euro pe platforma industriala din apropierea complexului studentesc Regie din Bucuresti

Proiectul denumit Sema Parc consta in amenajarea a peste 42 ha situate in sectorul central-vestic al Capitalei (sectorul 6), pe malul Dambovitei. Directiile de dezvoltare sunt zona de birouri, zona comerciala si zona rezidentiala. Suprafata total construita (suprafata neta) a viitorului parc este de 659.000 mp.

Proiectul Sema Parc va reprezenta cel mai mare proiect imobiliar integrat din interiorul Bucurestiului, din punctul de vedere al suprafetei. Astfel, prin comparatie suprafata terenului pe care va fi dezvoltat proiectul imobiliar Esplanada (cel mai mare anuntat pana acum in interiorul Capitalei; ) este de aproximativ 100.000 de metri patrati, de patru ori mai putin, iar investitiile necesare pentru realizarea proiectului sunt estimate la peste 1 miliard de euro la momentul finalizarii, cu mult peste cat au preconizat oficialii River Invest.

Realizat in peste 18 luni de proiectare si planificare, proiectul este rezultatul unei echipe internationale si asigura garantia unor constructii viitoare realizate la standarde inalte de calitate, facilitati si confort.

"Conceptul Sema Parc, aplicat pe o fosta locatie industriala, trebuie sa devina un exemplu si pentru astfel asemenea terenuri din Bucuresti. In ciuda faptului ca exista multi sustinatori ai ideii de extindere a orasuluim personal consider ca sunt inca suficiente locatii neexploatate in capitala. Schimbarea destinatiei initiale a unor platforme industriale reprezinta investitii cu un randament mult mai eficient comparativ cu cel al proiectelor care vizeaza imprejurimile orasului", a declarat Radu Lucianu, partener in cadrul firmei Eurisko.


Despre autor:

Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.