Compania germana Kaufland va deschide maine cel de-al cincelea magazin al sau de pe piata romaneasca, iar investitia totala in tara noastra depaseste acum 80 de milioane de euro.

Astfel, dupa unitatea inaugurata la Bucuresti la jumatatea lunii octombrie, si alte trei magazine deschise in Ploiesti , Ramnicu-Valcea si Alba Iulia , aceasta noua unitate este amplasata la Timisoara, iar investitia se ridica la aproximativ 9 milioane de euro.

Pe terenul de 17.000 de metri patrati a fost ridicat magazinul Kaufland, pe o suprafata de 6.500 de metri patrati si o parcare gratuita pentru clienti de 330 de locuri.

Divizia Kaufland face parte din concernul Lidl & Schwarz Co&KG. Grupul Schwarz, cu peste 166.000 de angajati in intreaga Europa, a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de peste 40 de miliarde de Euro.

Concernul Kaufland este reprezentat de peste 650 de magazine in Germania, Cehia, Slovacia, Polonia, Croatia si Romania.

Kaufland Romania a creat pana in momentul actual aproximativ 1.650 de noi locuri de munca, la sediul central, in magazinele din Bucuresti, Ramnicu Valcea, Ploiesti si Alba Iulia, precum si la noul depozit central situat in Parcul Industrial Ploiesti.

Grupul Schwarz, din care face parte Kaufland, are peste 166.000 de angajati in intreaga Europa si a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de peste 40 de miliarde de euro.


Despre autor:

Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.