La doar 30 de km de Brasov, situat in celebra localitate turistica Bran, Edelweiss Village aduce pentru prima oara in Romania o parte din traditia si bunul gust austriac. Tendinta arhitecturala imprumuta elemente specifice statiunilor montane din Austria, pe care le combina armonios cu cele dragi spiritului romanesc, afirma reprezentantul companiei Regatta, promotorul proiectului.

Satul este alcatuit din opt case de vacanta cu suprafete cuprinse intre 150-200 mp. Terenul aferent fiecarei vile este de 1,000 mp, premitand realizarea decorului exterior dorit. "Casele sunt mult retrase de la strada, astfel fiind creat un spatiu amplu care va fi amenajat cu gazon, arbusti, flori, numai bun pentru odihna in aer liber sau zbenguiala copiilor," a declarat Sorin Lacusta, senior broker in cadrul departamentului Vanzari Rezidentiale, Regatta.

Lucrarile de constructie vor fi demarate in aceasta primavara si sunt programate spre finalizare la sfarsitul lui 2006, in functie si de starea vremii. Investitia necesara pentru construirea Edelweiss Village este de 1,6 milioane de euro. Vilele se impart in doua categorii, cu trei si cu patru dormitoare, tuturor nelipsindu-le terase grandioase.

Vilele Ingrid, Hanna, Petra si Brigitte au fiecare o suprafata construita desfasurata de 150 mp. La parter se afla livingul, dinigul si bucataria. La acelasi nivel se gaseste si un dormitor cu baie proprie. Etajul este dedicat in exclusivitate functiunilor nocturne, impresionand prin atmosfera relaxanta obtinuta din folosirea unor elemente precum lucarne si balcoane, care adauga un plus de caldura si intimitate. Pretul unei asemenea vile este de 170,000 Euro.

Vilele Karina, Heidi, Edith si Regina au o suprafata construita desfasurata de 200 mp. Casele au doua puncte de acces pentru a facilita circulatia si delimitarea functiunilor. O intrare este pozitionta frontal, asigurand o foarte usoara delimitare a zonei dirune (bucatarie, living, dinig) si zonei de noapte (un dormitor si accesul la etaj). La nivelul superior se gasesc trei dormitoare dintre care cel matrimonial are 20 mp. Fiecare dormitor are o baie aferenta. Pretul unei asemenea vile este de 200,000 Euro.

"Edelweiss Village este primul complex de case de vacanta exclusivist, construit la munte. Este deosebit de elegant prin simplitatea si gustul cu care este proiectat si decorat. Nici una dintre vile nu este la fel, fiecare fiind personalizata la nivelul finisajelor. De asemenea, Edelweiss Village este caracterizat din mult bun simt prin functionalitatea cu care a fost gandita fiecare casa. Un element extrem de banal la prima vedere, dar care dovedeste maximum de confort este utilarea fiecarui dormitor cu o baie! Ai tot confortul de la oras, ba poate chiar mai mult, plus fericirea evadarii in natura, intr-o zona de mare frumusete," a adaugat Lacusta.


Despre autor:

Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.