Banca Comerciala Romana (BCR), liderul pietei cardurilor din Romania, a redus dobanda la cardul de credit BCR MasterCard la 22%/an. De asemenea, BCR reduce dobanzile la cardurile de credit co-brand emise de banca impreuna cu partenertii sai, la 21%/an. Aceasta dobanda este valabila in cazul cardurilor BCR MasterCad ALTEX, BCR VISA Depozitul de Calculatoare si BCR VISA Ultra PRO Computers.

Totodata, BCR reduce dobanda si in cazul descoperitului de cont acordat prin intermediul cardurilor de debit emise de banca, la 20%/an.

BCR este principalul actor de pe piata bancara romaneasca cu circa 1,87 milioane de carduri active. Banca ofera clientilor, persoane fizice si juridice, un numar de 16 tipuri de carduri, de debit si de credit, cu utilizare in tara si/sau strainatate, avind conturi in lei sau valute liber convertibile. BCR are, in prezent, peste 1.000 de ATM functionale si aproape 6.000 de POS instalate.

Banca Comerciala Romana este cea mai importanta banca din Romania, gestionand active de peste 9 miliarde de EUR. Banca are in prezent peste 370 sucursale si agentii in intreaga tara, avind unitati in majoritatea oraselor cu peste 10.000 de locuitori.


Despre autor:

Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.