Dezvoltatorul britanic Modus Properties, cu sediul central la Manchester, in colaborare cu compania romaneasca Nova Imobiliare a anuntat ca va investi aproximativ 408 milioane de euro in construirea unui complex de spatii comerciale in Bucuresti, potrivit unui comunicat de presa al companiei britanice.

Proiectul va fi situat in nord-vestul capitalei si se va numi Coliseum (foto). Acesta va avea aproximativ 140.000 de metri patrati de spatii de retail, iar numarul de magazine din interorul complexului va depasi 200 .

Potrivit reprezentantilor britanici complexul va include un hypermarket, magazine de moda, magazine de articole sportive , un cinema, restaurante, baruri, cafenele dar si spatii de petrecere a timpului liber.

Mai mult, centrul comercial va mai beneficia de o parcare cu o capacitate de 6000 de locuri.

"Aceasta investitie va fi una extraordinara pentru noi. Consideram ca orasul Bucuresti reprezinta una dintre cele mai atragatoare locatii pentru jucatorii de pe piata internationala de retail", a declarat Brendan Flood, managing director la Modus Properties.

Compania Modus Properties a fost infiintata in anul 1991si este unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata imobliara din nord-vestul Angliei.


Despre autor:

Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.