ANRC a alocat noi resurse de numerotatie companiilor Orange Romania, Mobifon, Digicom Systems si Acord Telecom. Mobifon si Orange Romania au primit dreptul de a utiliza cate un milion de numere fiecare pentru furnizarea de servicii de telefonie mobila.

Orange Romania a primit dreptul de a utiliza inca un milion de numere pentru furnizarea de servicii de telefonie mobila. Pana in acest moment, companiei i-au fost alocate in total 11 milioane de numere nationale.

Companiei Mobifon i-au fost suplimentate resursele de numerotatie alocate anterior cu un milion de numere care vor fi folosite pentru furnizarea de servicii de telefonie mobila, operatorul dispunand din acest moment de 10 milioane de numere pentru aceste servicii.

Aflata la prima solicitare de resurse de numerotatie, compania Digicom Systems a primit dreptul de a utiliza 10.000 de numere care vor fi folosite pentru furnizarea serviciilor de telefonie fixa in Bucuresti.

De asemenea, companiei Acord Telecom i-au fost alocate, in plus fata de resursele detinute, indicativul individual cu ton intermediar pentru selectarea transportatorilor 1056 si indicativul individual fara ton intermediar pentru selectarea transportatorilor 1656


Despre autor:

Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.