Banca portugheza Millennium BCP, care s-a aflat in cursa pentru privatizarea BCR, ar putea sa deschida anul acesta o filiala in Romania, conform unei declaratii date de Paulo Teixeira Pinto, presedintele banci, conform publicatia portugheza Jornal de Negocios.

Intrebat de aceasta posibilitate, presedintele grupului bancar portughez a adaugat ca un raspuns cert despre aceasta initiativa va fi dat publicitatii dupa data de 24 ianuarie 2006, moment ce coincide cu anuntarea rezultatelor financiare ale companiei.

Totodata, Pinto a declarat cu ocazia prezentarii datelor financiare ale filialei din Polonia ca BCP nu doreste sub nici o forma sa participe la privatizarea CEC Romania, scrie Forbes.

Millennium este cea mai mare banca privata din Portugalia, fiind infiintata acum 20 de ani. Banca are active in valoare de 75 de miliarde de euro si a inregsitrat in primul semestru al anului trecut un profit net de 325 de milioane de euro.


Despre autor:

Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.