Societatea israeliena Euro Sat Investments Ltd., care a cumparat doua parcele de teren in apropierea Capitalei, va fi preluata de un grup de investitori specializati pe piata diamantelor, informeaza "The Globes". Grupul de afaceristi israelieni din domeniul diamantelor, condus de Avraham Numdar si Roni Peled, cumpara societatea imobiliara Euro Sat deoarece intentioneaza sa investeasca prin intermediul acesteia milioane de shekeli (1 shekel > 0,21 dolari) pe piata imobiliara locala.

In plus, grupul va putea opta si pentru cumpararea proprietatilor imobiliare pe care Euro Sat le detine in Romania, ceea ce ar insemna ca grupul de comercianti de diamante va patrunde si pe piata imobiliara din Romania. Euro Sat a cumparat doua parcele de teren aproape de Bucuresti pentru a realiza constructii rezidentiale. Compania israeliana a platit pentru cele doua terenuri o suma totala de 975.000 de euro. Insa, pentru a putea intra pe piata imobiliara locala, grupul va trebui intai sa finalizeze achizitionarea companiei Euro Sat, noii investitori dorind sa se axeze pe constructii comerciale si sedii pentru birouri. Tranzactia are nevoie de aprobarea consiliului de actionari ai firmei Euro Sat.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.