Compania Regatta anunta intrarea pe piata spatiilor de birouri a unui excelent proiect de clasa A, Nord City Tower, localizat in zona Pipera, in imediata apropiere a unor cunoscute show-room-uri.

Investitie apartinand unei companii romanesti, imobilul a fost proiectat de Atelier Axa. Lucrarile au inceput recent, cladirea fiind programata spre finalizare in primul trimestru al anului 2007.

Imobilul este structurat pe subsol, parter, mezanin si noua etaje, avand o suprafata totala de 12,230mp. Cladirea este caracterizata de open space pe fiecare nivel. De asemenea beneficiaza de lumina naturala pe toate laturile.

Deoarece o cladire de clasa A respecta o serie de standarde, aici sunt disponibile 95 de locuri de parcare, bar/restaurant, bucatarie amenajata, fara a mai mentiona dotarile de tip climatizare si unitati sanitare amenajate. Unul dintre elemente deosebite ale Nord City Tower este etajul noua dedicat zonei de relaxare punand la dispozitia chiriasilor un minunat salon si un delicios restaurant.

"Aparitia a noi cladiri de birouri de clasa A este o veste foarte buna pentru piata spatiilor de birouri, lipsita in ultima perioada de asemenea oferte. Exista o foarte mare cerere pentru cladirile noi, localizate central si ultra-central, cu mare vizibilitate si accesibilitate. Un bun exemplu este zona de nord a Bucurestiului (Piata Romana - Piata Victoriei - Baneasa - Aviatiei - Pipera). Cladirile care ofera parcari, subterane sau supraterane, sunt foarte cautate in ziua de azi," a declarat Mihaela Raducanu, directorul departamentului Inchirieri, Regatta.

Conform acesteia inca unul dintre avantajele imobilului, in afara de calitatea extraordinara si suprafata generoasa, este locatia. Cladirea dedicata inchirierii este amplasata intr-una dintre zonele care a cunoscut o dezvoltare exploziva in ultimii ani. Nord City Tower asigura vizibilitate si accesibilitate, fiind una dintre cele mai "fierbinti" oferte de pe piata.

"Romania se confrunta cu o lipsa de spatii de birouri intr-o perioada in care economia se dezvolta, companiile evolueaza si se extind si noi firme se deschid. Construirea unor cladiri precum aceasta splendida oferta din Pipera este un semnal pentru investitorii care ar trebui sa accelereze construirea de spatii de birouri de calitate atat pentru inchiriere cat si pentru vanzare, uramand exemplul developerilor imobilului despre care vorbim," a adaugat Raducanu.


Despre autor:

Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.