Compania IBM, cu activitati atat in domeniul software, cat si hardware, este cea mai importanta companie din domeniul IT si, totodata, cel mai mare concurent al Microsoft, potrivit lui Bill Gates, fondatorul gigantului software, citat de Reuters.

"Cea mai mare companie din domeniul IT este, de departe, IBM. Au de patru ori mai multi angajati decat noi si venituri cu mult mai mari. IBM a fost dintotdeauna cel mai mare concurent al nostru", a declarat Gates. Presa internationala a desemnat in repetate randuri compania Google ca fiind principalul rival al Microsoft. Fiecare dintre aceste companii incearca sa obtina pozitia de lider in sectorul programelor performante.

Gates a precizat ca Microsoft este liderul necontestat pe piata noilor aplicatii, cum ar fi televiziunea prin Internet. El a mai aratat insa ca in alte domenii, precum oferta de software, intampina anumite probleme.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.