Incepand din primul an al aderarii, magazinele cu regim de duty-free de la granita cu Ungaria si Bulgaria vor fi desfiintate, a anuntat ieri premireul Calin Popescu Tariceanu
Executivul a aprobat, in sedinta de joi, un memorandum referitor la functionarea magazinelor in regim duty-free, a anuntat premierul. "Incercam sa introducem unele masuri de reglementare si restrictionare in asa fel incat duty-free-urile sa poata fi supuse unui control eficient si sa diminuam nu numai contrabanda pe granita cu Moldova, ci si pe celelalte zone", a explicat premierul. Ministerul Finantelor Publice va prezenta pe parcursul lunii ianuarie un proiect de lege pe aceasta tema. Pe de alta parte, Tariceanu a calificat drept o simpla coincidenta faptul ca s-a dezbatut in guvern acest subiect doar dupa solicitarea de inchidere a acestor magazine venita din partea presedintelui Traian Basescu.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.