Zapp anunta lansarea serviciului inovator Zapp FixTel, care poate inlocui cu succes solutiile de telefonie fixa, permitand accesul la comunicatii de voce si date la costuri minime.

Serviciul este oferit prin intermediul telefonului Z1110, primul telefon fix wireless din oferta Zapp. Z1110 dispune de un ecran LCD, ce ofera accesibilitate rapida la toate functiile meniului si operare usoara de catre orice utilizator, in timp ce antena externa confera o intensitate mare a semnalului receptionat.

Zapp FixTel este disponibil pe baza de abonament lunar in valoare de 5 USD (fara TVA) si include 100 de minute de convorbiri in retea. In plus, serviciul Zapp FixTel ofera acces la tarife excelente: 0,03 USD/minut pentru apelurile in retea, 0,04 USD/minut pentru apelurile catre RomTelecom si 0,15 USD/minut pentru apelurile catre alte retele.

De asemenea, fiecare abonat al serviciului poate opta pentru maxim 7 numere favorite din reteaua Zapp, convorbirile cu numerele alese fiind tarifate cu 0,02 USD/minut. In fiecare luna, numarul minutelor de convorbiri in retea poate fi majorat prin intermediul minutelor bonus acordate pentru apelurile primite din afara retelei. Astfel, pentru fiecare minut de apel primit din afara retelei, abonatul beneficiaza gratuit de un minut de apel in reteaua Zapp.

Telefonul Z1110 are incorporat un modem de mare viteza (153,6 kbps) si poate fi conectat la computer prin intermediul unui cablu USB pentru acces la Internet, navigare si transfer de date.

Abonatii Zapp FixTel care au si un telefon mobil Zapp, pot primi o singura factura pentru toate serviciile. In plus, in functie de vechimea pe care o acumuleaza in retea, abonatii beneficiaza de bonusuri de fidelitate. Serviciul este functional imediat dupa semnarea contractului de abonament si nu presupune costuri de instalare.


Despre autor:

Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.