Grupul Mobexpert a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 150 milioane de euro, in crestere cu 15,3% fata de nivelul de 130 milioane euro raportat in 2004. Pentru perioada 2006-2007, compania are programate investitii de 30 milioane euro pentru dezvoltarea retelei de distributie. Compania a anuntat, ieri, initierea unei campanii de lichidari de stoc si promotii, cu reduceri de preturi de pana la 40%, respectiv 10%.

"Au loc lichidari de stoc la bucatarii, dormitoare, biblioteci si alte produse, reducerile mergand pana la 40%. Mobexpert a decis sa reduca preturile mai multor categorii de produse (canapele, dormitoare, biblioteci, bucatarii si mic mobilier) cu 10%. Campania de reduceri se desfasoara, incepand cu 2001, o singura data pe an, in luna ianuarie. Mobexpert este unul dintre liderii pietei de mobilier din Romania. Reteaua Mobexpert numara 3 magazine in Bucuresti (foto) si 20 de centre in provincie.

Strategia de dezvoltare a retelei de distributie a companiei pentru perioada 2006 - 2007 prevede deschiderea a 4 noi hipermagazine, in Baneasa, Ploiesti, Constanta. Grupul va deschide, in 2006, primul hipermagazin de mobilier din afara Romaniei, la Sofia, unde Mobexpert Office, care include mobilier pentru birou si colectivitati, este deja prezent. Mobexpert Office are activitati si la Belgrad, in Serbia. Grupul a fost infiintat in 1993 si cuprinde, de asemenea, zece fabrici de mobila.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.