Vanzarile retailerului suedez de imbracaminte Hennes & Mauritz (H&M) in Romania s-au dublat in anul fiscal 2012, incheiat pe 30 noiembrie, la 635 milioane coroane suedeze (74 milioane euro).

Anul fiscal al H&M incepe pe 1 decembrie si se incheie pe 30 noiembrie. In perioada precedenta de raportare, compania a inregistrat in Romania vanzari de 311 milioane coroane suedeze.

Cresterea inregistrata anul trecut se cifreaza la 92% in coroane, respectiv 107% in lei, potrivit raportului financiar prezentat miercuri de companie.

In trimestrul al patrulea fiscal, respectiv perioada septembrie-noiembrie, vanzarile H&M in Romania au urcat cu 41% fata de nivelul din perioada corespunzatoare a anului anterior, de la 138 milioane coroane la 195 milioane coroane (22,7 milioane euro).

H&M a deschis 8 magazine in Romania in perioada decembrie 2011 - noiembrie 2012, numarul total de unitati ajungand la 19 la finalul anului fiscal. In trimestrul al patrulea, compania a deschis 3 magazine.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.