Ritmul lent al angajarilor se pastreaza si la inceput de 2013, in ciuda numarului mare de someri din Romania.

Judetul Valcea

In prezent, in Valcea sunt disponibile 196 de locuri de munca.

Din totalul pozitiilor deschise, circa 100 de posturi sunt pentru pozitia de operator confectioner industrial de imbracaminte din tesaturi, tricotaje si materiale sintetice. Contractul de munca este pentru perioada nedeterminata, cu norma intreaga. Nu se solicita experienta.

De asemenea, in Valcea se cauta muncitori necalificati in industria confectiilor, vulcanizatori de produse industriale din cauciuc, finisori terasamente, electricieni de intretinere in constructii, mecanici, tehnicieni laboranti, electricieni in constructii, lacatusi mecanici sau operatori introducere, validare si prelucrare date.

Judetul Constanta

In Constanta sunt disponibile 323 de locuri de munca pentru someri.

Aici se cauta, in special, sudori, operatori calculator, lacatus constructii metalice si navale, precum si fierari, ospatari, instalatori si medici.

Judetul Cluj

In Cluj se cauta 1.248 de oameni.

Intre posturile cu cele mai multe pozitii deschise se numara cele de telefonist, muncitori in industria textilelor, operatori comerciali, soferi, ingineri, spalatori auto, muncitori necalificati in agricultura, ambalatori, etc.

Citeste intregul articol pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.