RA-APPS a decis sa scoata din nou la vanzare, prin licitatie cu strigare, sase apartamente din zona centrala a Capitalei, un nou teren aferent complexului Magurele si trei vile din statiuni montane si pe litoral, dupa ce majoritatea licitatiilor organizate anul trecut au esuat din lipsa de ofertanti.

Pentru apartamentele din Bucuresti, Regia Patrimoniului Protocolului de Stat a organizat, de altfel, licitatii si anul trecut, dar fara succes. Chiar si in aceste conditii, regia pastreaza acelasi pret de pornire pentru apartamentele ofertate.

Astfel, potrivit MEDIAFAX, in prima saptamana din luna februarie, regia va oferi din nou la vanzare un apartament cu 4 camere, de 107 metri patrati, de pe Bulevardul Nicolae Balcescu 9 (la acelasi pret de pornire ca si anul trecut, de 146.000 euro), un apartament cu 4 camere, de 138 metri patrati, de pe Bulevardul Nicolae Balcescu 35 (tot la pretul de pornire de 180.000 euro) si un apartament cu 3 camere, de 87 metri patrati, de pe Bulevardul Regina Elisabeta 25 (tot la acelasi pret de pornire de 98.200 euro).

La acestea se adauga un apartament cu 3 camere, de 83 metri patrati, de pe strada Luterana 5 (cu acelasi pret de pornire de 73.000 euro), un apartament cu 5 camere, de 196 metri patrati, de pe Calea Calarasilor 79 (tot la pretul de pornire de 286.000 euro) si un apartament de 82 metri patrati de pe strada Av. Teodor Iliescu (cu 124.300 euro).

RA-APPS va incerca de aceasta data sa vanda si vila Marul din statiunea Neptun (cu 387.300 euro pret de pornire), vila Agigea din Eforie Nord (1,1 milioane euro) si vila Predeal din aceeasi statiune montana (240.300 euro).

Activele ofertate sunt completate de un nou teren aferent complexului Magurele (11 metri patrati, 120.000 euro) si un teren de 2.656 metri patrati din Predeal (438.000 euro).

Preturile nu includ TVA.

Anul trecut, pe fondul licitatiilor esuate in lipsa de oferte, Guvernul a revizuit in scadere drastica estimarea de venituri obtinute din vanzarea imobilelor aflate in administrarea RA-APPS, de la 706 milioane lei la 296,2 milioane lei.

Lista imobilelor pe care regie le scoate la vanzare a fost aprobata de Executiv la finele anului 2011, dar primele imobile ofertate nu au inclus nici pana in prezent active valoroase precum Clubul Floreasca, hotelurile Triumf si Mara, autoritatile precizand ca acestea urmeaza sa fie scoase la vanzare "ulterior".

Citeste si:
Art Safari a deschis Muzeul secret din inima Bucureștiului
Art Safari a deschis Muzeul...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.