Un numar de 138 de trenuri care nu au mai plecat din statii sau au fost oprite in statii intermediare intre orele 7.00 si 9.00, in timpul protestului spontan, au intarzieri totale de 10.468 de minute si vor ajunge la destinatii cu intarzieri foarte mari, a anuntat, miercuri, Compania "CFR".

Reprezentantii Companiei Nationale de Cai Ferate "CFR" au precizat, intr-un comunicat de presa, ca intre orele 7.00 si 9.00, in urma protestului declansat de angajati, a fost afectata circulatia a 138 de trenuri care erau inscrise in grafic pe raza regionalelor Bucuresti, Craiova, Cluj, Iasi, Galati si Constanta.

Potrivit MEDIAFAX, in cele doua ore, 138 de trenuri nu au fost expediate din statii sau au fost oprite in statiile intermediare, acestea urmand sa ajunga la destinatie cu intarzieri foarte mari.

"In urma protestului declansat in intervalul orar 7.00-9.00, circulatia a 138 de trenuri aflate in grafic pe raza regionalelor Bucuresti, Craiova, Cluj, Iasi, Galati si Constanta au inregistrat intarzieri totale de 10.468 de minute", a precizat sursa citata.

Pe perioada incetarii activitatii, niciun tren nu a fost oprit pe traseu, ci doar in statii, au mai aratat reprezentantii Companiei Nationale de Cai Ferate "CFR" .

Citeste si: Greva spontana la CFR! Angajatii au protestat fata de neprimirea salariilor


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.