Ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, a declarat, miercuri, ca 137 de trenuri erau afectate, la ora 8.00, de greva spontana, dintre care 42 pe Regionala Cluj, 21 pe Regionala Craiova, 47 pe Regionala Bucuresti, 16 pe Regionala Constanta, opt pe Regionala Galati si trei pe Regionala Iasi.

Potrivit MEDIAFAX, Fenechiu a precizat ca protestul spontan a fost declansat de angajatii din CFR Calatori si CFR Infrastructura, din cauza intarzierii cu o zi a platii integrale a salariilor pe decembrie.

Ministrul Transporturilor a mai spus ca miercuri dimineata a convocat directorii CFR Calatori si CFR Infractructura si reprezentantii ministerului din Departamentul Contabilitate, Directia financiar-contabila, iar unii au venit cu explicatii.

Fenechiu a adaugat ca nu a vrut sa asculte nicio explicatie, precizand ca miercuri asteapta plata salariilor.

Ministrul a mai spus ca dupa ce vor fi platite salariile angajatilor, va face o analiza si cei vinovati vor plati.

Angajati de la CFR Calatori si CFR Infrastructura au oprit spontan lucrul, miercuri dimineata, in jurul orei 7.00, nemultumiti ca nu si-au primit integral salariile pe luna decembrie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.