Monica Tatoiu, alaturi de alti doi parteneri romani, a demarat un business cu cosmetice 100% romanesc de la care asteapta in 5 ani afaceri de 10-15 milioane euro.

Monica Tatoiu, alaturi de alti doi parteneri romani, a infiintat anul trecut o firma de distributie directa in Sibiu, urmand ca in urmatoarele 6 luni sa deschida si o unitate de productie, iar pe viitor sa deschida si o fabrica de produse cosmetice romanesti, scrie Wall-Street.ro.

Femeia de afaceri care a condus pana in 2010 businessul din Romania al Oriflame a povestit cum s-a nascut noua afacere si care sunt obiectivele pe termen mediu.

Tatoiu isi doreste prin aceasta business care va dezvolta si produce in Romania game de produse dermato cosmetice fara parabeni sa resusciteze traditia balneo-fizio- terapeutica, care inainte de 1989 pune Romania in topul pietelor internationale cu branduri ca Gerovital.

Citeste intregul articol pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.