2013 va tine mediul de business ocupat in majoritatea industriilor: trebuie sa fiti permanent intr-o stare de veghe pentru a putea reactiona oricand la schimbari!

Ioan Niculae, proprietar Interagro

"Pespectivele pentru 2013 sunt destul de slabe in ceea ce priveste economia si va exista o scadere considerabila pe partea de finantare, de putere de finantare, ceea ce va afecta si domeniul agriculturii. Se va vedea in zona de produse agricole, de ingrasaminte. Legat de productia agricola, este dificil de estimat cum va fi anul acesta. (..) Costurile sunt, de asemenea, in continua crestere si trendul se va mentine anul acesta, potrivit Wall-Street.ro.

Ahmed Hassan, Managing Partner Deloitte

"2013 va fi un an dificil: suntem inconjurati constant de mesaje negative dinspre zona euro. De asemenea, instabilitatea politica afecteaza sentimentul increderii in business. Am observat ca multe firme care planuiau decizii strategice de business amana aceste proiecte, asteptand vesti mai bune si stabilitate politica. Din multe puncte de vedere, aceasta este noua realitate in care traim. Nu trebuie sa mai asteptam ca anii 2006-2007 sa se intoarca, ci vor ramane o perioada fara precedent. Acea perioada va fi greu de atins din nou, e posibil sa ramana ani unici in istoria Romania si sa nu-i mai vedem in urmatoarea jumatate de secol."

Citeste mai mult pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.