Agentiile de turism au lansat in luna decembrie programul "Turbo early booking", cu reduceri de pana la 50% pentru pachetele de vacanta din vara vandute pana la sfarsitul acestui an, discounturile fiind duble fata de programul clasic early booking, care se incheie la finele lui martie.

"In luna decembrie agentiile au lansat in premiera turbo early booking, un program cu reduceri speciale valabile doar pana la sfarsitul anului. Discounturi care sunt aproape duble fata de programul clasic early booking, care se incheie la 31 martie", a declarat pentru MEDIAFAX Marius Usturoiu, proprietarul Mareea, una dintre cele mai mari agentii de turism intern din Romania si principalul turoperator specializat in litoralul romanesc.

El spune ca reducerile din decembrie ajung pana la 40-50%, iar incepand din ianuarie si pana la finalul lui martie sunt de maxim 25%.

Si Cristian Pandel, proprietarul grupului de agentii Christian Tour, unul dintre cele mai mari din piata, spune ca fata de reducerile din decembrie, in ianuarie preturile pentru early booking vor creste cu aproximativ 20%.

Reducerile scad treptat la inceputul anului, afirma si Alin Burcea, proprietarul agentiei Paralela 45, in medie cu 10% pe luna, ajungand in martie la 20-25%.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.