Compania Blue Air a eliberat un comunicat de presa cu privire la pozitia sa fata de perchezitiile derulate la Romstrade si Blue Air.

Operarea zborurilor companiei Blue Air se desfasoara in conditii normale, neexistand niciun element de legatura intre verificarile efectuate la anumite societati comerciale detinute de omul de afaceri Nelu Iordache si derularea operatiunilor de zbor ale companiei Blue Air.

"Avand in vedere mentionarea in mod repetat, pe anumite canale media, a companiei Blue Air Transport Aerian, va aducem la cunostinta urmatoarele: Subliniem pe aceasta cale ca societatea Blue Air Transport Aerian isi desfasoara activitatea in mod normal si opereaza toate zborurile conform orarului existent", se arata intr-un comunicat al companiei, citat de MEDIAFAX.

Compania aeriana face aceasta precizare pentru a evita orice posibila dezinformare a pasagerilor si orice sugerare a unei situatii ce ar putea produce prejudicii de imagine companiei Blue Air.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.