Pentru romanii care prefera sa mearga la cumparaturi in mall sau in hypermarket, Black Friday nu va fi lipsita de surprize.

La Mall

In Bucuresti, doua dintre cele mai mari mall-uri au in componenta magazine care au demarat campanii pentru Black Friday inca de la jumatatea acestei saptamani. Vitrinele sunt ticsite cu reclame, iar spoturile video de pe ecranele interioare ruleaza aceleasi campanii animate pentru ziua marilor reduceri.

Magazinele care au pe rafturi produse electronice si electrocasnice sunt primele care se arunca in cursa castigarii unui numar cat mai mare de clienti, scrie MEDIAFAX.

Aliniate pe rafturile acestora, laptop-urile reprezinta principala atractie, urmate de tablete si de camerele foto.

Tot ce ai nevoie sa stii despre Black Friday 2012: Despre participanti si posibile "tepe"

Retailerii din Bucuresti si-au instruit angajatii sa nu ofere prea multe detalii despre numarul exact in procente al reducerilor care vor fi aplicate per produs cu ocazia Black Friday.

"Reduceri sigur vor fi pentru aproape toate gamele de produse electronice. Pana acum asta este singura informatie care ni s-a spus de la conducere. Nu ne-au zis exact care vor fi procentele scazute pe laptop-uri sau pe tablete, sau la camere foto. Mai mult ca sigur indicatiile finale si reducerile exacte le vom primi vineri dimineata", spune un angajat al unuia dintre cei mai mari retaileri de electrocasnice din Romania.

Magazinele cu cosmetice si librariile ofera in premiera produse la reducere pentru aceeasi zi. Cativa angajati ai unui magazin celebru de cosmetice dintr-un mall bucurestean sustin ca anul acesta aproape toate produsele de aici vor beneficia de reducere de 30 - 40%

"Reduceri vom avea la aproape toate produsele cosmetice din magazin, insa asta abia vineri pe 23. Totusi, clientii vor fi sfatuiti sa intre pe pagina de Facebook a magazinului pentru a putea beneficia de discount-urile noastre. Momentan stiu ca e vorba de 30 sau 40 la suta reducere, dar doar prin Facebook. Mai multe ni se vor spune vineri cand va incepe programul", sustine o angajata a unui magazin de parfumuri.

Citeste si:
Bianca Drăgușanu a găsit 21.000 de euro într-un mall din Capitală....
Bianca Drăgușanu a găsit...

Magazinele de haine par a fi singurele chiriase ale mall-urilor care nu se incumeta sa profite de asocierea cu ziua de 23 noiembrie. In schimb exista destule site-uri de imbracaminte care pregatesc reduceri precum: fashionup.ro, zorilestorile.ro, tinar.ro.

Black Friday 2012: Amatorii de concerte beneficiaza si ei de reduceri!

La hypermarket

Carrefour este primul retailer de dominanta alimentara care sarbatoreste “Black Friday” in Romania. Lantul de magazine va avea in perioada 17-26 noiembrie reduceri de pana la 50%.

Cu ocazia Black Friday, Cora ofera reduceri de preturi de pana la 50% la diverse produse electrice si electrocasnice. Cele mai mari discounturi oferite de retailer sunt la aparatele foto, toate produsele din aceasta categorie fiind reduse cu 50%.

Toate cuptoarele cu microunde au pe 23 noiembrie preturi cu 30% mai mici, la televizoarele cu diagonala mai mare de 1 m discountul este de 25%, iar la tablete este de 20%.

Citeste si:
Trendurile anului în materie de ambalaje pentru magazinele fizice
Trendurile anului în materie...

Reducerile sunt destinate doar posesorilor tichetelor Cora si se acorda in limita a 6 produse pe zi pe tichet, scrie rtv.net.

Promotii Black Friday anunta si Metro Romania, in perioada 23-25 noiembrie (exceptie magazinele Metro Punct). Oferta priveste reducerile de preturi si returnarea TVA-ului, la categoriile de produse electrocasnice si electronice (inclusiv produsele din stocul nou si cele aflate in alte promotii), conform capital.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.