Un numar de 9.047 de locuri de munca sunt vacante in aceasta perioada, potrivit datelor rezultate din declaratiile agentilor economici aflati in evidentele Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM).

La nivel national, pentru persoanele cu studii superioare sunt oferite 795 locuri de munca, dupa cum urmeaza: ingineri si subingineri: (inginer mecanic- 46, inginer nave- 20, inginer de sistem software-14, inginer de sistem in informatica- 13 etc.), programator-78, asistent medical generalist-65, inspector asigurari-30, consilier financiar-bancar- 17, analist-13, manager- 9, manager proiect- 9 etc.

Persoanele interesate sa ocupe un loc de munca se pot adresa agentiilor teritoriale pentru ocuparea fortei de munca de domiciliu sau de resedinta sau pot accesa adresa de internet, unde pot vizualiza locurile de munca vacante oferite in fiecare judet, pe meserii, precum si persoanele de contact carora le pot solicita informatii suplimentare.

Citeste mai mult pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.