Cei aflati in cautarea unui teren pentru constructia unei case la marginea unuia dintre marile orase ale tarii pot face o asemenea achizitie si dispunand de un buget de 10.000 de euro - sau chiar mai putin.

Magurele, cea mai ieftina localitate de langa Bucuresti

In apropiere de Bucuresti, localitatea cu cele mai ieftine terenuri pentru constructii este Magurele, unde un metru patrat costa, in medie, 44 de euro. Totusi, aici pot fi gasite si preturi semnificativ mai mici decat atat. Astfel, un lot de 270 de metri patrati situat intr-o zona de vile noi din oras este scos la vanzare cu 6.000 de euro, adica aproximativ 22 de euro pe metru patrat, scrie Wall-Street.ro.

In Buftea terenurile au un pret mediu de 48 euro/mp

Pe locul al doilea in clasamentul celor mai ieftine terenuri din jurul Capitalei se situeaza Buftea, cu un pret mediu de 48 de euro pe metru patrat. Si aici pot fi gasite insa oferte mai convenabile. Astfel, un lot de 500 de metri patrati ce face parte tot dintr-un lot de parcele este scos la vanzare la un pret de 13.000 de euro, respectiv 26 euro pe metru patrat.

Citeste intregul articol pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.