Raiffeisen Bank a depus astazi la DIICOT o plangere penala privind operatiuni frauduloase descoperite in urma unui control intern la agentia bancii din Sighetu Marmatiei.

Banca a pus la dispozitia procurorilor DIICOT informatiile si documentele rezultate in urma anchetei interne, urmand sa acorde in continuare sprijin organelor de cercetare penala.

Raiffeisen Bank aplica principiul <<toleranta zero>> la frauda si fata de incalcarea codului de etica si a legilor. Banca are implementate mecanismele antifrauda necesare supravegherii si controlului respectarii reglementarilor legale, precum si a normelor sale interne. In acest sens avem o buna colaborare cu organele de cercetare penala pe care le sesizam ori de cate ori avem informatii despre o frauda sau o tentativa de frauda”, a declarat Ionel Fierascu, directorul de Conformitate al Raiffeisen Bank.

Citeste mai mult pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.