Dezvoltatorul israelian Globe Trade Center (GTC) vinde unui investitor privat international trei dintre mall-urile pe care le detine in Romania, din Piatra Neamt, Suceva si Buzau.

Aceste centre comerciale care s-au confruntat cu dificultati in ultimii ani din cauza scaderii vanzarilor, valoarea tranzactiei fiind estimata la 6-7 milioane de euro.

Investitiile totale in cele trei mall-uri s-au ridicat la 65 de milioane de euro, potrivit declaratiilor anterioare ale reprezentantilor companiei. Finantarea pentru dezvoltarea mall-urilor a fost sustinuta de Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare si Raiffeisen si s-a ridicat la circa 30 de milioane de euro.

Cumparatorul este un investitor privat, iar tranzactia se afla in curs de audiatare si de aprobare, astfel ca se estimeaza ca intelegerea va fi finalizata in primul trimestru din 2013, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.