Pierderile acumulate de CFR Calatori de-a lungul anilor sunt de 700 de milioane de lei, a declarat, joi, ministrul Transporturilor, Ovidiu Silaghi, precizand ca atunci cand a preluat ministerul mai erau pierderi de 300 de milioane de lei, una dintre surse fiind "acest comportament" al angajatilor".

Intrebat cum comenteaza problemele de la CFR Calatori, ministrul Transporturilor, Ovidiu Silaghi, a declarat, joi, la Carei, ca, pe langa problemele de dotare pe care le are CFR Calatori, exista probleme care sunt anchetate de cateva luni, transmite MEDIAFAX.

"Azi (joi - n.r.) s-a finalizat o ancheta si, pe langa problemele de dotari pe care le are CFR Calatori, exista aceste probleme care se ancheteaza de cateva luni si azi a avut finalitate, prin aceste audieri. Pierderile adunate de CFR Calatori de-a lungul anilor sunt de 700 de milioane de lei, iar anul acesta cand am preluat ministerul mai aveau pierderi 300 de milioane de lei. Una dintre sursele acestor pierderi este acest comportament al lucratorilor de la CFR Calatori", a spus Silaghi.

Intrebat ce masuri vor fi luate, ministrul a afirmat ca acestea vor fi luate de procurori.

"Masurile le va lua procuratura, nu noi. In rest, este nevoie de ordine si disciplina pentru ca societatea sa functioneze. Cu siguranta sunt nereguli si in alte parti. Va fi un exemplu puternic pentru ei ce se intampla azi", a afirmat el.

Citeste si: Ancheta la CFR Calatori: 18 angajati, retinuti pentru spaga


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.