Veniturile Orange Romania au scazut cu aproape 3% in primele noua luni, de la 700 de milioane de euro in perioada similara a anului trecut la 680 milioane de euro.

Compania a avut venituri de 232 milioane de euro in trimestrul al treilea, cu 3,7% mai mici fata de valoarea de 241 milioane de euro din acelasi interval al anului anterior.

In trimestrul al treilea, veniturile au avansat atat fata de 220 milioane de euro in primele trei luni ale anului, cat si comparativ cu 228 milioane de euro in trimestrul al doilea.

Numarul de clienti Orange Romania se situa la 10,243 milioane la sfarsitul lunii septembrie, fata de 10,262 milioane la finele anului trecut si 10,184 milioane in septembrie 2011, potrivit datelor publicate de grupul francez, scrie MEDIAFAX.

Venitul mediu anualizat pe utilizator a coborat la 80 de euro pe client in trimestrul al treilea, fata de 82 de euro in perioada similara a anului trecut si in primele doua trimestre din acest an. Incasarile din servicii de date s-au situat la 20,6% din venitul mediu anualizat pe utilizator, comparativ cu 16,1% in trimestrul al treilea al anului anterior. In primele trei luni ale anului, procentajul se situa la 18,3%, iar in trimestrul al doilea la 19,6%.

Principalii competitori ai companiei pe piata locala sunt Vodafone Romania si Cosmote, parte a grupului elen OTE.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.