PayPal Central & Eastern Europe are o noua structura de management, coordonata de Damien Perillat, director Central & Eastern Europe.

Noua echipa ii include pe Matt Komorowski si Ganna Yevtushenko, care vor coordona vanzarile si, respectiv, activitatile de business development. Cu ajutorul noii conduceri, compania va pune accent pe inovatie si pe interactiunea cu consumatorii, retailerii, partenerii din domeniul bancar si operatorii de retele mobile, sustin oficialii companiei cu operatiuni si in Romania, scrie Wall-Street.ro.

“Europa Centrala si de Est a inregistrat o crestere imensa a comertului electronic in ultimii cativa ani. Credem ca instrumentele si optiunile oferite de PayPal genereaza valoare atat pentru comercianti, cat si pentru consumatori. Una dintre prioritatile pentru regiune va fi reprezentata de comertul transfrontalier, care reprezinta deja 25% din volumul total de plati procesate la nivel global. Procentajul este chiar mai mare la nivelul CEE”, a spus Damien Perillat. “PayPal va ajuta retailerii sa acceseze comertul multi-channel. Mediul mobil este cheia, intr-o perioada in care limitele dintre online si offline se estompeaza tot mai mult”, a adaugat el.

Citeste mai mult pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.