Se apropie cea de a 7-a editie a unuia dintre cele mai importante evenimente de comert electronic din Romania - Gala Premiilor eCommerce (GPeC) - unde vor fi decernate premiile pentru magazinele anului in comertul online.

Evenimentul are loc pe 30 octombrie 2012, in Bucuresti, la Crystal Palace Ballrooms, iar potrivit organizatorilor accesul este gratuit, pe baza de invitatie, potrivit Wall-Street.ro.

Cea de a 7-a editie a Galei Premiilor eCommerce a luat startul pe 23 aprilie, fiind singura competitie din online care se desfasoara timp de jumatate de an. In urma inscrierilor, 90 de magazine au fost acceptate in concurs, acestea intrunind criteriile de preselectie constand in respectarea legislatiei in vigoare si a unui set de bune practici in comertul online. Magazinele care au trecut de preselectie, au primit atestarea TRUSTED.ro – Programul National de Certificare a Magazinelor Online si au fost acceptate in competitie la GPeC 2012.

Ulterior, fiecare magazin online a trecut prin doua etape de jurizare, fiind analizat de specialistii pietei prin prisma a peste 80 de criterii menite sa surprinda cele mai importante aspecte pentru orice business online.

Citeste intregul articol pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.