Israelul este la curent cu unele "contacte discrete" intre Statele Unite si Iran. Memorial pentru romi la Berlin. Emma Watson se intoarce la scoala.

International

Israelul este la curent cu unele "contacte discrete" intre Statele Unite si Iran in vederea ajungerii la un acord privind negocieri directe referitoare la programul nuclear iranian, a declarat duminica Moshe Yaalon, numarul doi in cadrul Guvernului israelian.

Costul alegerilor prezidentiale din SUA a atins deja 1,6 miliarde de dolari in 2012, o cifra comparabila cu cea din 2008, insa semnificativa prin dimensiunea sa, in conditiile in care, in urma cu patru ani, Barack Obama a trebuit sa plateasca mai mult pentru o campanie costisitoare in alegerile primare impotriva rivalei sale Hillary Clinton.

Cancelarul german Angela Merkel urmeaza sa inaugureze la Berlin un Memorial pentru romii care au fost ucisi de regimul nazist, dupa 65 de ani de la Holocaust.

Douasprezece persoane au fost ranite dupa deraierea unui tren, in statul american Michigan. Trenul se apropia de gara unde trebuia sa stationeze.

Social

Un autoturism al Ambasadei Federatiei Ruse a accidentat, duminica, o fata de 19 ani pe o trecere de pietoni, din Bucuresti, informeaza surse judiciare. Soferul este cetatean rus, iar pe legimatia diplomatica este mentionat faptul ca este secretar al Ambasadei.

O serie de coliziuni in lant a avut loc duminica noapte in judetul Cluj, comuna Caseiu. Accidentul s-a soldat cu 2 morti si 15 raniti.

Business

Propunerea legislativa privind transferul actiunilor pe care statul le detine prin Ministerul Transporturilor la Administratia Porturilor Maritime Constanta catre autoritatile locale, initiat de patru parlamentari PSD de Constanta, a fost depusa la Parlament, a anuntat senatorul Alexandru Mazare.

Cheltuielile pentru servicii de stomatologie au scazut in Grecia cu pana la 80% comparativ cu inceputul crizei, in timp ce numarul de pacienti care cauta solutii mai ieftine in tarile vecine din Balcani a crescut, potrivit cotidianului elen Kathimerini.

Citeste si:
Ce trebuie să știi atunci când începi o activitate de ridesharing
Ce trebuie să știi atunci...

Japonia a inregistrat cel mai mare deficit comercial pentru o jumatate de an fiscal, un semn ca relatiile dificile cu China si criza datoriilor suverane din Europa au afectat puternic exporturile nipone, arata datele publicate luni de autoritatile de la Tokyo, transmite Kyodo, citata de Agerpres. In prima jumatate a anului fiscal 2012, Japonia a inregistrat un deficit comercial de 3.219 miliarde de yeni (40,6 miliarde de dolari), in crestere cu 90,1% fata de perioada similara din 2011.

Lifestar

Emma Watson, cunoscuta pentru rolul Hermione in filmele Harry Potter, doreste sa reia cursurile de limba engleza la Universitatea Brown, in ianuarie 2013, dupa o pauza de un, informeaza presa din Marea Britanie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.