Cristian Sima, fostul director al Bursei din Sibiu, a transmis, vineri, o a treia scrisoare in care sustine ca nu a fugit si nu se ascunde si ca daca toti clientii de la WBS Holding si-ar retrage capitalul investit ar mai fi nevoie de doua milioane euro si circa doua milioane dolari. 

"Nu vreau sa ma scuz ca am pierdut banii, nu caut sa-mi spal imaginea care va fi terfelita si, daca maine as veni cu 4 milioane cash, nici nu vreau sa spun «ati semnat, v-asi asumat riscul, am pierdut asta e, desi asta ar fi calea cea mai usoara si comoda pentru mine (...) Povestea e lunga si fara amanunte, va fi ciopartita, deja si ceea ce am spus pana acum va fi aruncat in derizoriu. Ajungand in distress financiar si fiind atacat puternic de sifuri, care nu doreau sa-mi iasa colaborarea cu LSE, am cerut ajutorul lui Catalin Predoiu (singurul politician roman pe care-l cunosc de o cinste impecabila, singurul care a intrat in politica bogat si a iesit sarac, singurul patriot din politica romaneasca si va voi dovedi asta cu lux de amanunte) Catalin m-a dus la Viorel Hrebenciuc", se arata in scrisoarea atribuita lui Sima si publicata pe blogul jurnalistului Radu Soviani.

De asemenea, Sima a subliniat ca nu a fugit si nu se ascunde.

"NU am fugit, nu ma ascund si sunt inregistrat la aceasta adresa cu nume si prenume si cu pasaportul meu valabil", se arata in scrisoarea fostului director al Bursei din Sibiu.

Cristian Sima, fostul director al Bursei din Sibiu, care nu a mai putut fi contactat de la 1 octombrie, sustine intr-o scrisoare trimisa joi noaptea ca mai are 2.500 de franci si trei carti de credit blocate, iar avionul care traverseaza Atlanticul ii creeaza o ciudata senzatie de pace.

El a completat intr-o a doua scrisoare, trimisa vineri catre Hotnews, ca din cauza diferentei de fus orar nu a asistat in direct la "mazilirea" sa in mass-media.

"Este surprinzator cum sunt analizat de psihologi care nu m-au cunoscut in viata lor si de analisti gata oricand sa-si dea cu parerea despre oricine si orice. Cand inca mai frecventam asiduu platourile televiziunilor, refuzam constant sa fiu declarat analist economic, uzitand de butada: Care este deosebirea dintre un analist si Dumnezeu? Dumnezeu nu se crede analist. Au existat insa si cateva personaje pe care le-am cunoscut mai bine si ale caror reactii as vrea sa le comentez", a spus el.

Citeste si:
Anamaria Prodan, scrisoare emoționantă pentru mama sa: „Îmi e atât...
Anamaria Prodan, scrisoare...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.