Fondul Proprietatea l-a propus Remus Vulpescu pentru un loc in viitorul Consiliu de Supraveghere al Hidroelectrica avand in vedere experienta acumulata de acesta in ultimele luni in cadrul institutiilor si companiilor de stat.

"Fondul Proprietatea l-a propus pe Remus Vulpescu pentru pozitia de membru in cadrul Consiliului de Supraveghere atat datorita experientei sale acumulate in ultimele luni in cadrul institutiilor publice si in cadrul companiilor de stat din Romania, cat si datorita cunostintelor sale semnificative despre Hidroelectrica, operatiunile acesteia, statutul actual in cadrul procedurii de insolventa si perspectivele de dezvoltare. Credem ca prezenta sa in Consiliul de Supraveghere al Hidroelectrica va asigura o tranzitie lina atunci cand compania va iesi din insolventa si va permite continuarea a tot ceea ce s-a obtinut pozitiv in aceasta perioada", se arata intr-un comunicat transmis de Franklin Templeton in numele Fondului Proprietatea, transmite MEDIAFAX.

Fondul Proprietatea i-a propus luni pe Remus Vulpescu si pe Oana Truta (angajat al Franklin Templeton, administratorul FP) pentru functia de membru al Consiliului de Supraveghere al Hidroelectrica. Membrii Consiliului de Supraveghere urmeaza sa fie alesi intr-o AGA programata pentru 31 octombrie, iar activitatea acestui consiliu va incepe doar dupa iesirea Hidroelectrica din insolventa.

Vulpescu si Truta fac parte in prezent din Consiliul de Administratie al Hidroelectrica, insa sistemul de conducere a companiei urmeaza sa fie schimbat cu un Consiliu de Supraveghere.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.