Un grup format din cercetatori francezi si olandezi, alaturi de un renumit robot japonez, a studiat timp de 2 ani posibilitatea crearii unui card bipolar cu care sa se poata economisi si cheltui in acelasi timp.

Combinand tehnici ingenioase si algoritmi genetici, echipa a reusit sa uneasca cele doua caracteristici antagonice, punandu-le impreuna in slujba crearii unui card complet.

E vorba despre o specie noua din familia ING Cardus Totalus Functionalus gandita sa faca de toate dar si ceva in plus.
Numele de Complet vine desigur de la faptul ca acest card ajuta clientul sa cheltuiasca si sa economiseasca in acelasi timp.

Astfel, ING Card Complet e proiectat sa intoarca lunar in buzunarul consumatorului, mai precis in contul sau de economii de la ING(deschis gratis in prealabil) 2% din valoarea facturilor la utilitati platite cu el catre cei peste 40 de furnizori din lista ING.

Plata insa trebuie sa se faca in sediile ING Bank, oricare dintre ele, sau prin ING Home’Bank, iar bonusul se acorda pentru maximum 300 lei din valoarea platilor dintr-o luna.

Vom reveni cu informatii.

www.ing.ro/cardcomplet


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.