Dan Diaconescu a declarat, sambata, ca va plati salariile angajatilor de la Oltchim cu bani adusi "in saci".

Potrivit mediafax.ro, liderul PP-DD a spus ca va scoate luni, din conturile sale deschise la OTP Bank, cele trei milioane de euro pentru plata salariilor si ii va da angajatiilor inainte de semnarea contractului cu OPSPI, daca Guvernul va gasi o solutie legala in acest sens.

De asemenea, Diaconescu a anuntat ca, pe langa cele 45 milioane euro oferite pentru pachetul majoritar de actiuni, exista o posibila finantare de 91 milioane dolari, prin Eximbank.

Negocierile pentru Oltchim se reiau luni. Diaconescu: Guvernul face un circ mediatic

In ceea ce priveste sesiunea de negocieri de vineri, Diaconescu a afirmat ca seful OPSPI, Remus Vulpescu, i-a cerut sa ateste existenta banilor printr-un extras de cont in original, autentificat. Liderul PP-DD a subliniat faptul ca acest extras este imposibil de adus pana la finalul weekend-ului si ca reprezentantii statului nu au dorit sa continue negocierile sambata si duminica.

Ponta iese la atac: Diaconescu, exponentul unui grup de interese care a manipulat opinia publica

Mai mult de atat, Diaconescu a anuntat ca s-a intalnit, sambata, la un hotel din Bucuresti, cu reprezentanti ai unor investitori si cu persoane care ar urma sa administreze Oltchim. Acestia l-au sfatuit a nu semneze contractul pentru Oltchim in conditiile cerute de OPSPI.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.