Dan Diaconescu a revenit in tara dupa numeroasele sale peregrinari care au pus Guvernul pe jar.

[UPDATE] Guvernul a transmis ca nu poate continua negocierile pentru contractul de vanzare a actiunilor Oltchim atat timp cat nu se face dovada ca exista suma de 45 de milioane de euro pentru preluarea titlurilor, afirma Dan Diaconescu, potrivit MEDIAFAX.

"Guvernul ne-a spus ca nu mai poate negocia atata vreme cat nu le aratam banii", a declarat Diaconescu vineri seara.

"Guvernantii prefera sa faca un circ mediatic insistand pe faptul ca nu am aratat banii sau ca nu i-as avea. Guvernul a incalcat toate normele comerciale prezentand o parte din documentatia noastra bancara. Am un extras de cont care atesta ca avem banii", a mai adaugat liderul PP-DD.

El a spus, la iesirea din sediul Ministerului Economiei, ca reprezentantii Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie (OPSPI) nu vor sa continue negocierile in zilele de sambata si duminica.

Diaconescu sustine ca este dispus sa plateasca luni 3 milioane de euro pentru plata salariilor la Oltchim daca Guvernul gaseste o solutie legala.

Discutiile la sediul OPSPI vor fi reluate luni, la ora 09:00.


"Sper ca lucrurile sunt clare, desi ceilalti parteneri ai nostri in aceasta negociere au incalcat toate clauzele de confidentialitate si au lasat sa ajunga catre presa documente bancare. Cred ca nu mai are nimeni nicio indoiala in privinta banilor. Banii au fost si inainte de licitatie, sunt inca si vor fi permanent la dispozitia Guvernului. Mai trebuie ca si domnul Ponta sa vrea acesti bani", a declarat Diaconescu la sosirea sa

Dan Diaconescu a facut referire la documentul confidential care a ajuns la presa, document care dovedea ca Diaconescu are acces la 46 de milioane de euro.

Citeste si:
Ponta, despre Oltchim: Avem un plan daca nu vine Mesia cu Rolls-Royce

Citeste si:
Ciolacu: "Cine are bani traieste, cine n-are, moare!"
Ciolacu: "Privatizarea...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.