Desi sunt cele mai cunoscute lanturi de fast-food din lume, americanii nu au la suflet hamburgerii serviti de clovn sau de rege.

Un studiu recent citat de Huffington Post arata ca burgerii preferati de americani in ultima vreme nu sunt de la celebrele lanturi de fast food.

Astfel, Five Guys este restaurantul preferat de americani in acest moment pentru burgerii oferiti acolo, pe 2 situandu-se In-N-Out, urmat de Fuddrickers, A&W si Smashburger.

Studiul a fost realizat pe un esantion de 7600 de americani. In topul de 16 lanturi de restaurante, Burger King s-a clasat pe locul 12, iar McDonald's pe locul 14.

Five Guys este un lant de restaurante cu peste 1.000 de unitati, ale carui baza s-au pus in 1986 in Arlington, Virginia. In fiecare saptamana se deschid alte cinci restaurante in SUA sau Canada, se mandresc proprietarii pe site-ul lantului. Five Guys a deschis recent o filiala la Londra.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.