Victor Ponta a anuntat ca Posta belgiana si-a manifestat interesul de a veni cu o participare de 20% in actionariatul Postei Romane. 
De asemenea, potrivit hotnews.ro, premierul precizat ca nu doar Posta din Belgia este interesata de privatizarea Postei Romane.

"Strategia de privatizare prevede participarea de pana la 20% a unui investitor strategic. Posta Belgiana si-a manifestat interesul, si nu doar cea belgiana, dar cea belgiana in mod special si-a manifestat interesul de a veni cu o participare de 20%, implicit insa avand si un cuvant serios de spus in partea de management. Daca va fi vorba la un moment dat sa schimbam strategia o sa va anuntam. Problema este ca din 2010 pana s-a instalat noul Guvern totul a fost blocat din niste interese pe care DNA-ul le cerceteaza acum - de ce nu s-a dorit sa mai vina cineva, ci s-a dorit ca sutele de directori de la Ploiesti sa conduca Posta spre faliment din pacate", a declarat Victor Ponta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.