Centrul de software deschis de retailerul Amazon la Iasi in 2005 a ajuns la peste 100 de angajati, iar recrutarile continua, a declarat, Lucian Vornicu, directorul general al Amazon Development Center Romania.

El nu a precizat cati oameni vrea sa angajeze compania americana pana la finalul lui 2012 pentru centrul din Iasi, scrie Wall-Street.ro.

Pe site-ul centrului sunt publicate 23 anunturi de locuri de munca, cele mai multe fiind pentru ingineri de dezvoltare software. Pe de alta parte, nu este precizat care dintre aceste anunturi mai sunt valabile, unele dintre fiind publicate chiar din decembrie anul trecut.

Echipa din Iasi este dedicata dezvoltarii platformei Amazon, dezvoltatorii nostri avand astfel sansa de a lucra la proiecte care au impact in mai toata lumea Amazon. Pe langa grupul software, in Iasi mai avem o organizatie de servicii de business, care ofera suport catre organizatiile de retail europene”, spune Lucian Vornicu.

Citeste intregul articol pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.