Compania israeliana Ceragon Networks, furnizor de echipamente de telecomunicatii, a deschis in aprilie un centru de cercetare si dezvoltare la Bucuresti, in prezent pentru acesta lucrand 16 angajati.

Investitia a fost de aproximativ un milion de dolari, iar centrul se afla in zona Pietei Victoria, potrivit Wall-Street.ro.

Conducerea companiei isi doreste ca pana la finalul anului sa dubleze numarul de angajati, centrul ajungand astfel la circa 30-35 de oameni. Angajatii din Romania vor lucra in special in zona de dezvoltare software, deci compania recruteaza ingineri software si specialisti in asigurarea calitatii.

Managementul companiei a luat decizia de a investi in Romania in a doua jumatate a anului trecut, tara noastra fiind pe o lista cu alte cinci tari, printre care China, India sau Ucraina.

Am ales Romania pentru ca aici sunt ingineri talentati, echipele sunt eficiente, oamenii au abilitatea de a comunica, de a trece peste bariere transnationale. De asemenea, Bucurestiul este la doar doua ore si jumatate de zbor de Tel Aviv, deci apropierea de sediul central a fost un alt parametru foarte important”, a afirmat Ira Palti, presedinte si director general executiv al Ceragon Networks.

Citeste articolul complet pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.