Lucrati intr-o companie si va bate gandul sa deveniti antreprenor? Va prezentam zece domenii din care in ultimii ani au plecat diferiti manageri pentru a-si fonda propriul business.

Publicitate

Trei tinere care au lucrat in aceeasi agentie, Mercury360, in perioada 2006-2007, dar care insa au lucrat pe foarte putine proiecte impreuna, au decis in urma unei discutii la o cafenea sa si infiinteze propriul business in mai 2010.

Dupa mai bine de zece ani de experienta in diferite agentii de publicitate din Romania, cele trei antreprenoare, Andreea Celescu, Cristina Diaconescu si Marilena Istratescu, au pus bazele grupului de agentii Hello, in mai 2010, cand au lansat agentiile Hello Communication si ello Consumer Interaction.

IT

Teodor Blidarus (34 de ani) este managing partner al dezvoltatorului de solutii informatice Softelligence, cu afaceri de aproximativ un milion de euro anul trecut.

Inainte de a lansa Softelligence la finalul lui 2006, Teodor Blidarus a lucrat aproape noua ani in cadrul producatorului de software de business TotalSoft, unde a coordonat o echipa de peste 80 de oameni si a contribuit la dezvoltarea sistem ERP romanesc Charisma. El a absolvit Facultatea de Cibernetica din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti in 2002.

Media

Majoritatea celor care au plecat din media isi infiinteaza companii de consultanta, in special tot in zona jurnalismului ori a relatiilor publice.

Insa printre fostii jurnalisti care si-au lansat propriul business se numara si Doru Lionachescu (47 de ani), managing partner in cadrul Capital Partners, una dintre cele mai mari case de investitii de pe piata locala.

Citeste articolul integral pe Wall-Street.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.