Primarul municipiului Constanta, Radu Mazare, sustine ca sezonul estival din 2012 a fost cel mai bun "de la Ceausescu incoace".

"Este cel mai bun sezon de la Ceausescu incoace daca ii luam si pe cei care au venit la mare si nu s-au inregistrat oficial si care sunt foarte multi si e foarte bine si am lasat sa fie asa. Ati vazut ca nu i-am fugarit pe cei care inchiriaza, pentru ca cei care inchiriaza sunt de fapt constanteni care isi suplimenteaza veniturile", a afirmat Mazare, potrivit gandul.info.

Mai mult de atat, primarul a spus ca, in Mamaia, vor fi realizate investitii in valoare de aproximativ 50 milioane de euro pana la inceputul urmatorului sezon estival.

"Sunt mandru de ideea pe care am avut-o cu statiunea Mamaia de a face locuinte de vacanta, de a aduce cluburi, de a dezvolta foarte mult agrementul si anul viitor. Va promit de acum si cred ca sunteti si voi convinsi ca va fi un aflux si mai mare de turisti. Cam peste doua saptamani o sa fac o conferinta de presa impreuna cu Federatia Patronatelor sa va anunt si sa vedeti exact investitiile care vor fi facute incepand din aceasta toamna si pana anul viitor, cu dezvoltari noi de spatii de cazare, hoteluri de cinci stele, apartamente de patru-cinci stele, hoteluri de patru stele. Ma refer la zona de la intrarea in Mamaia pana la Navodari. In opinia mea, in aceasta iarna vor fi investitii de aproximativ 50 de milioane de euro in aceasta zona, in spatii de cazare noi si spatii de alimentatie publica si agrement", a mai adaugat Radu Mazare.

Citeste si: Cat au cheltuit romanii pe litoralul autohton in 2012?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.