La inceput de toamna aproximativ 20.000 de posturi sunt disponibile la nivel national.

Cel mai mare volum din punct de vedere al anunturilor de angajare este inregistrat de grupul auto Continental care poune la dispozitie 58 de posturi printre care se numare Hardware Engineer, Software Developer sau Design Engineer, se arata pe site-ul BestJobs.ro.

Hella Romania si Oraclese afla pe locul al doilelea, cu 57 de anunturi postate. Hella cauta in principal candidati cu pregatiri in IT si Vanzari in
Timisoara, Lugoj si Arad iar Oracle angajeaza pe pozitii de Reference Specialist, Software Engineer si Database Administrator in Bucuresti.

Locul trei este ocupat de Banca Comerciala Romana, cu 50 de anunturi de angajare pentru Consilier Clienti, Director Executiv si Operatori Ghiseu Bancar in peste 10 orase din tara.

Ultimele pozitii in topul cinci ai celor mai mari angajatori la inceputul lui septembrie 2012 sunt ocupate de Emerson Romania, cu 33 de anunturi si Genpact, ce recruteaza pentru 31 de pozitii, printre care Training Manager si Contabil.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.