Investitia in modernizarea restaurantului s-a ridicat la 750.000 euro. Lucrarile de amenajare au durat 4 saptamani, iar locatia a fost inchisa doar cateva zile.

Restaurantul are un design inspirat din arta urbana. In aceasta dimineata cateva zeci de curiosi erau deja adunati in fata restaurantului, mai ales ca in incinta McDonald’s a fost deschis noul sezon al emisiunii Razvan si Dani, transmisa de Antena 1, scrie Wall-Street.ro.

Restaurantul, descris de companie ca fiind “cel mai inovativ” din retea, va avea parte de o deschidere cu street dance si alte forme de arta urbana.

Printre oaspetii McDonald's s-a numarat si fostul tenismen Ilie Nastase, care a fost prezent la eveniment alaturi de familie.

McDonald’s detine peste 60 de restaurante in Romania, iar pana in prezent investitiile totale ale companiei pe plan local depasesc 100 milioane dolari.

Citeste intregul articol pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.